Azure Basic Support

Pilot

Send en supportanmodning

Velkommen til Microsoft Azure Basic Support. Vi tilbyder dette pilotprogram til dig og et begrænset antal andre Azure-kunder i vores bestræbelser på at forbedre Azure-supporttjenesterne. Dette pilotprogram giver dig mulighed for at gennemse supportfunktioner og give os feedback om dem.

Azure Basic Support er et tillæg til din eksisterende Azure-support, idet den indeholder teknisk vejledning fra tekniske Azure-eksperter på Azure-platformstjenester. Selvom du ikke har en betalt supportplan, kan du bruge Azure Basic Support til at få en hurtig løsning på platformsrelaterede problemer. Og hvis du har et problem, der ikke er omfattet af dette pilotprogram, kan du finde en nyttig vejledning i Microsofts artikler til selvhjælp eller via et betalt supportabonnement.

Når du benytter dig af Azure Basic Support, kan du nemt oprette en supportanmodning, spore din supporthistorik og se og administrere oplysningerne om alle indsendte billetter på Azure Preview-portalen.

Ofte stillede spørgsmål

Sådan opretter du en supportanmodning for Azure

Gå til Hjælp til Microsoft Azure-portal.

Klik på Opret supportanmodning. Siderne for ny supportanmodning og anmodningstype åbnes.

Følg trinnene for Ny supportanmodning:

1. ANMODNINGSTYPE:

Vælg typen af problem, du har: teknisk, fakturering, kvoter, administration af abonnement

2. ABONNEMENT:

Vælg det Azure-abonnement, som kræver support.

3. RESSOURCE:

Vælg det produkt, der skal bruge support

4. SUPPORTPLAN:

Vælg Basis (pilot). Acceptér vilkårene, og klik på OK.

Tip! Du skal acceptere pilotvilkårene og -betingelserne, før du bruger basissupportplanen første gang.

5. PROBLEMKATEGORI:

Vælg en problemtype og en kategori, og klik på OK.

6. BESKRIVELSE:

Primær kontakt: Kontrollér, at mailadressen er korrekt for denne anmodning, og foretag eventuelle ændringer. Derved opdateres den primære mailadresse for kontoen ikke.

Oplysninger: Angiv så mange oplysninger som muligt, herunder trin til fejlfinding, du har udført.

Tidsinterval: Medtag den dato og det klokkeslæt, da hændelsen startede. Angiv også din tidszone.

Ressource: Angiv ressourcenavn og -id.

Klik på OK, når du er færdig.

Din hændelse sendes til Microsoft Azure-supportteamet. Du bliver kontaktet af en supportmedarbejder i løbet af én arbejdsdag.

Sådan administrerer du dine supportanmodninger

Du kan administrere dine eksisterende supportanmodninger ved at klikke på Administrer supportanmodninger på siden Hjælp og support.