Azure Basic Support

Pilot

Send en supportanmodning

Velkommen til Microsoft Azure Basic Support. Vi tilbyder dette pilotprogram til dig og et begrænset antal andre Azure-kunder i vores bestræbelser på at forbedre Azure-supporttjenesterne. Dette pilotprogram giver dig mulighed for at gennemse supportfunktioner og give os feedback om dem.

Azure Basic Support er et tillæg til din eksisterende Azure-support, idet den indeholder teknisk vejledning fra tekniske Azure-eksperter på Azure-platformstjenester. Selvom du ikke har en betalt supportplan, kan du bruge Azure Basic Support til at få en hurtig løsning på platformsrelaterede problemer. Og hvis du har et problem, der ikke er omfattet af dette pilotprogram, kan du finde en nyttig vejledning i Microsofts artikler til selvhjælp eller via et betalt supportabonnement.

Når du benytter dig af Azure Basic Support, kan du nemt oprette en supportanmodning, spore din supporthistorik og se og administrere oplysningerne om alle indsendte billetter på Azure Preview-portalen.

Ofte stillede spørgsmål

• Azure Basic Support er et pilotprogram, der omfatter et begrænset antal Azure-kunder. Som en del af pilotprogrammet har Microsoft føjet teknisk support til dine Azure-abonnementer. Du modtager nu teknisk vejledning og vejledning til platforme fra Azure-teknikere på en lang række områder, herunder installation, konfiguration, forbindelser, produktfejl og meget mere.

• Azure Basic-support er et kortvarigt pilotprojekt, som slutter den 31. december 2017.

• Du har muligvis modtaget en invitation via mail eller via Microsoft Azure-portalen.

Hvis du har modtaget en invitation via Microsoft Azure-portalen, er Azure Basic-supportfunktionerne automatisk blevet føjet til din Azure-konto. Når du opretter din første supportanmodning på Microsoft Azure-portalen, bliver du bedt om at acceptere vilkårene og betingelserne for pilotprogrammet. Du skal acceptere dem for at kunne aktivere Azure Basic Support.

Hvis du har modtaget en mailinvitation om at deltage i pilotprogrammet, er der automatisk tilføjet Azure Basic Support-funktioner på din Azure-konto. Når du opretter din første supportanmodning på Microsoft Azure-portalen, bliver du bedt om at acceptere vilkårene og betingelserne for pilotprogrammet. Du skal acceptere dem for at kunne aktivere Azure Basic Support.

• Hvis du bruger Azure Basic Support, får du yderligere tekniske supporttjenester og mulighed for at give feedback om dine supportoplevelser. Takket være adgangen til Microsoft-eksperter, der kan hjælpe med at foretage fejlfinding og løse problemer, kan din organisation få mere ud af Azure og investeringen i clouden.

• Du kan starte en supportanmodning ved at gå til Azure Preview-portalen. På portalen kan du oprette en supportanmodning. Vælg kategoritypen "Teknisk" og typen "Basis" for supportplan. Længere nede på denne side finder du fejlfindingstrin.

• Azure Basic Support dækker de fleste problemer med platforme og tekniske problemer. Problemer, der opstår som følge af tredjepartsprogrammer eller kundeløsninger, er ikke omfattet af Azure Basic Support. Hvis dit problem ikke er omfattet af pilotprogrammet, kan du købe en supportkontrakt for at få hjælp eller søge efter dokumentation til selvhjælp online.

• Azure-support til administration af abonnementer er allerede inkluderet i din Azure-konto.

• Der findes to måder. Vi har inkluderet et link til en kort undersøgelse i vores velkomstmail, hvor du kan dele din mening om Azure og Azure Support. Når de enkelte supportsager er lukket, modtager du også en mail, der indeholder en undersøgelse, hvor du bliver bedt om at give feedback om Azure Basic Support. Du bedes besvare undersøgelsen, da din feedback er værdifuld og hjælper os med at forbedre vores supporttilbud løbende.

Sådan opretter du en supportanmodning for Azure

Gå til Hjælp til Microsoft Azure-portal.

Klik på Opret supportanmodning. Siderne for ny supportanmodning og anmodningstype åbnes.

Følg trinnene for Ny supportanmodning:

1. ANMODNINGSTYPE:

Vælg typen af problem, du har: teknisk, fakturering, kvoter, administration af abonnement

2. ABONNEMENT:

Vælg det Azure-abonnement, som kræver support.

3. RESSOURCE:

Vælg det produkt, der skal bruge support

4. SUPPORTPLAN:

Vælg Basis (pilot). Acceptér vilkårene, og klik på OK.

Tip! Du skal acceptere pilotvilkårene og -betingelserne, før du bruger basissupportplanen første gang.

5. PROBLEMKATEGORI:

Vælg en problemtype og en kategori, og klik på OK.

6. BESKRIVELSE:

Primær kontakt: Kontrollér, at mailadressen er korrekt for denne anmodning, og foretag eventuelle ændringer. Derved opdateres den primære mailadresse for kontoen ikke.

Oplysninger: Angiv så mange oplysninger som muligt, herunder trin til fejlfinding, du har udført.

Tidsinterval: Medtag den dato og det klokkeslæt, da hændelsen startede. Angiv også din tidszone.

Ressource: Angiv ressourcenavn og -id.

Klik på OK, når du er færdig.

Din hændelse sendes til Microsoft Azure-supportteamet. Du bliver kontaktet af en supportmedarbejder i løbet af én arbejdsdag.

Sådan administrerer du dine supportanmodninger

Du kan administrere dine eksisterende supportanmodninger ved at klikke på Administrer supportanmodninger på siden Hjælp og support.