SLA for Azure Virtual Desktop

Sidst opdateret: April 2020

Når det gælder berettigelse til tjenesten Windows Virtual Desktop, kan du se licenslicensvilkårene, der er beskrevet her. Microsoft tilbyder ikke nogen serviceniveauaftale med økonomisk støtte. Vi bestræber os på at opnå 99,9 % tilgængelighed for URL-adresserne til tjenesten Windows Virtual Desktop. Tilgængelighed af de virtuelle maskiner på sessionsværten i dit abonnement er dækket af SLA'en for Virtuelle Maskiner.

Få flere oplysninger i Serviceniveauaftalen for de Virtuelle Maskiner.