Serviceniveauaftale for Azure SQL Database

Sidst opdateret: Juli 2019

Azure SQL Database er en fuldt administreret relationsdatabase med indbygget regional høj tilgængelighed og nøglefærdig geo-replikering til enhver Azure-område. Den omfatter intelligens til at understøtte selvdrevne funktioner såsom tuning af ydeevne, overvågning af trusler og sårbarhedsvurderinger og leverer fuldautomatisk patching og opdatering af kodebasen.

• Azure SQL Databasens Forretningskritiske eller Premium-niveauer, der er konfigureret som zone-redundante installationer har en tilgængelighedsgaranti på mindst 99,995 %.
  • Azure SQL Databasens Forretningskritiske eller Premium-niveauer, der ikke er konfigureret til zone-redundante installationer, Generelle, Standard- eller Basic-niveauer eller Hyperscale-niveau med to eller flere replikaer, har en tilgængelighedsgaranti på mindst 99,99 %.
  • Azure SQL Databasens Hyperscale-niveau med én replika har en tilgængelighedsgaranti på mindst 99,95 % og 99,9 % for nul replikaer.
  • Azure SQL Databasens Forretningskritiske niveau, der er konfigureret med geo-replikering har en garanti for Genoprettelsespunkt-målsætning (RPO) på 5 sek for 100% af installerede timer.
  • Azure SQL Databasens Forretningskritiske niveau, der er konfigureret med geo-replikering har en garanti for Genoprettelsestidsmål (RPO) på 5 sek for 100% af installerede timer.

Versionshistorik

1.4 Sidst opdateret: Juli 2019

1.3 Sidst opdateret: Juli 2019
Produktbemærkninger: Udvidet SLA skal omfatte garantier for RPO og RTO. Tilføjelse af garantier for tilgængelighed <95 %.

1.2 Sidst opdateret: Maj 2019
Produktbemærkninger: Udvidet SLA til at dække SQL Databasens Forretningskritiske, Premium- og Hyperscale-niveauer. Fjernet henvisninger til Web- og Erhvervs-niveauer, da de er blevet ophævet.

1.1 Sidst opdateret: Maj 2016
Produktbemærkninger: Revideret for at afspejle den generelle tilgængelighed af elastiske databaser pr. 1.5.2016