Serviceniveauaftale for Azure Monitor

Sidst opdateret: September 2018

Azure Monitor integrerer nu egenskaberne fra Log Analytics og Application Insights for overvågning af dit program. Du kan også fortsætte med at bruge Log Analytics og Application Insights som selvstændige tjenester, hvis du foretrækker det. Se deres respektive serviceniveauaftaler herunder.

Serviceniveauaftale for Log Analytics

Serviceniveauaftale for Application Insights

Med Azure Monitor kan du indsamle detaljerede data om ydeevne og anvendelse, aktivitets- og diagnostiske logfiler og definere advarsler og meddelelser fra dine Azure-ressourcer på ensartet vis. Vi garanterer, at Azure Monitor vil udføre alarmregler, udløse og levere meddelelser 99,9 % af tiden.

Versionshistorik

1.3 Sidst opdateret: September 2018
Produktbemærkninger: Opdateringer vil omfatte links til serviceniveauaftaler for Log Analytics og Application Insights

1.2 Sidst opdateret: Marts 2018
Produktbemærkninger: SLA tilføjet for alarmer. Forenklet Levering Af Meddelelser for SLA-formulering, garantien forbliver den samme.

1.1 Senest opdateret: Juni 2017