Dette er en forældet version af denne Serviceniveauaftale. Klik her for at se den aktuelle version af denne Serviceniveauaftale.

Serviceniveauaftale for Azure Monitor

Senest opdateret: Marts 2017

Azure Monitor

Azure Monitor er en gratis tjeneste og har derfor ikke en økonomisk støttet Servicelicensaftale.

Versionshistorik

1.3 Sidst opdateret: September 2018
Produktbemærkninger: Opdateringer vil omfatte links til serviceniveauaftaler for Log Analytics og Application Insights

1.2 Sidst opdateret: Marts 2018
Produktbemærkninger: SLA tilføjet for alarmer. Forenklet Levering Af Meddelelser for SLA-formulering, garantien forbliver den samme.

1.1 Senest opdateret: Juni 2017