Serviceniveauaftale for Data Catalog

Sidst opdateret: Marts 2016

• Vi garanterer, at Standardudgaven af Datakataloget har en tilgængelighed på mindst 99,9 %, så administratorer af Datakataloget kan fuldføre tilføjelse og/eller fjernelse af brugere.
  • Vi garanterer, at Standardudgaven af Datakataloget har en tilgængelighed på mindst 99,9 %, så brugere af Datakataloget kan udføre API-kald til Datakatalogtjenesten og registrere, søge efter og slette Poster.

Der gælder ingen SLA for den Gratis Version af Azure Data Catalog.