Serviceniveauaftale for Azure Firewall

Sidst opdateret: juni 2019

Azure Firewall tilbyder fuldt integrerede stateful firewallegenskaber for Virtuelle Netværksressourcer med indbygget høj tilgængelighed og evnen til at skalere automatisk.

Vi garanterer, at Azure Firewall vil være tilgængelig i mindst 99,95 % af tiden, når implementeret i en enkelt Tilgængelighedszone.

Vi garanterer, at Azure Firewall vil være tilgængelig i mindst 99,99 % af tiden, når installeret i to eller flere tilgængelighedszoner i det samme Azure-område.

Versionshistorik

1.1 Sidst opdateret: juni 2019
Produktbemærkninger: Tilføjelse af nyt forpligtelsesniveau ved brug af Azure Firewall med flere Tilgængelighedszoner.

1.0 Sidst opdateret: September 2018
Produktbemærkninger: GA-lancering af tjeneste