Serviceniveauaftale for Azure DevOps

Sidst opdateret: September 2018

• Vi garanterer mindst 99,9 % tilgængelighed for Azure DevOps Services for brugere af betalte Azure DevOps Services, inklusive brugere med betalte brugerbaserede udvidelser til Azure DevOps Services, for adgang til den tilknyttede Azure DevOps Services-konto.
  • Vi garanterer mindst 99,9 % tilgængelighed for udførsel af belastningstestbehandlinger med den betalte Azure Test Plans' belastningstesttjeneste.
  • Vi garanterer mindst 99,9 % tilgængelighed for udførsel af udviklings- og implementeringshandlinger vha. de betalte Azure Pipelines.

Versionshistorik

2.0 Sidst opdateret: September 2018
Produktbemærkninger: Produktbemærkninger: Nye navne på tjenester. Visual Studio Team Services er nu Azure DevOps Services. Visual Studio Team Services Load Testing Service er nu Azure Test Plans Load Testing Service. Visual Studio Team Services Build Service og Build & Deployment er nu Azure Pipelines.

1.4 Sidst opdateret: Marts 2017

1.3 Sidst opdateret: August 2016

1.2 Sidst opdateret: November 2015

1.1 Sidst opdateret: September 2015