Serviceniveauaftale for Application Gateway

Sidst opdateret: Maj 2019

Vi garanterer, at hver Application Gateway-cloudtjeneste med to eller flere mellemstore eller store forekomster, eller installationer, der er i stand til at understøtte automatisk skalering eller zone-redundans, er tilgængelige mindst 99,95 % af tiden.

Versionshistorik

1.2 Sidst opdateret: Maj 2019
Produktbemærkninger: Udvidet SLA skal omfatte de Application Gateway v2-SKU'er, der understøtter automatisk skalering og zone-redundans.

1.1 Senest opdateret: April 2017
Produktbemærkninger: Revideret for at afspejle den generelle tilgængelighed af Application Gateway pr. 03/4/2017

1.0 Senest opdateret: Juni 2015