Serviceniveauaftale for Azure Active Directory

Sidst opdateret: Juni 2015

Vi garanterer, at Azure Active Directory Basic- og Premium-tjenesterne er tilgængelige mindst 99,9 % af tiden. Tjenesterne anses som tilgængelige i følgende scenarier:

• Brugere kan logge på tjenesten, logge på Adgangspanelet, åbne programmer på Adgangspanelet og nulstille adgangskoder.
  • It-administratorer kan oprette, læse, skrive og slette poster i kataloget eller klargøre eller fjerne klargøring af brugere til programmer i kataloget.

Der gælder ingen SLA for det gratis niveau af Azure Active Directory.