Serviceniveauaftale for Azure Active Directory B2C

Senest opdateret: Juli 2016

Vi garanterer, at Azure Active Directory B2C-tjenesten er tilgængelig mindst 99,9 % af tiden. Tjenesten anses som tilgængelig for et katalog i følgende scenarier:

• Tjenesten kan behandle brugertilmelding, logon, profilredigering, nulstilling af adgangskode og anmodninger om multifaktorgodkendelse.
  • Udviklere kan oprette, læse, skrive og slette poster i kataloget.

Der gælder ingen SLA for det gratis niveau af Azure Active Directory B2C.