ORDENSREGLER FOR AZURE COSMOS DB NOTEBOOKS-GALLERI

Sidst opdateret: Februar 2021

Oversigt

Disse ordensregler skitserer forventningerne til deltagelse i og brug af Azure Cosmos DB Notebooks-galleri samt trin til rapportering af uacceptabel adfærd. Vi tilstræber at levere et indbydende og inspirerende community for alle. Når du fortsætter med at bruge Azure Cosmos DB Notebooks-galleri, accepterer du at være underlagt disse ordensregler og andre gældende vilkår.

Forbudt indhold og adfærd

Følgende er eksempler på de typer af indhold og den adfærd, der er forbudt, når du bruger Azure Cosmos DB Notebooks-galleri:

• Eksplicit og seksuelt indhold.
  • Annonceringer og gratis tilbud.
  • Udnyttelse af børn.
  • Æreskrænkende indhold.
  • Diskrimination og chikane.
  • Ulovligt hasardspil og gaming.
  • Ulovlige stoffer, varer og tjenester.
  • Spam, flooding og skadeligt indhold.
  • Krænkelse af privatliv.
  • Brud på vilkår for anvendelse.
  • Voldeligt og terrorrelateret indhold.
  • Brug af ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.
  • Aktiviteter, der ikke er relateret til produktion af software, f.eks. mining af kryptovaluta og videokodning.

Bemærk, at denne liste ikke er udtømmende, og vi forbeholder os retten til at suspendere og/eller fjerne alt indhold, der overtræder ordensreglerne. Microsoft er ikke ansvarlig for brugergenereret indhold.

Konsekvenser for overtrædelse(r) af ordensreglerne

Brud på ordensreglerne kan medføre sletning af indhold, suspendering og/eller lukning af din konto. Bemærk, at Microsoft ikke er forpligtet til at advare brugere, før der reageres på overtrædelser.

Rapportering af brud på ordensregler

Hvis du støder på indhold, der overtræder ordensreglerne, skal du indgive en klage ved at klikke på linket "Rapportér et problem" på den pågældende side.

Opdateringer af ordensregler

Vi har ret til at opdatere ordensreglerne fra tid til anden efter eget skøn.