Azure-support

Find de supportmuligheder i Azure, der opfylder dine behov.

Udforsk Azure-supportabonnementer

Prøveversion, test og udvikling

Hvis du bruger Azure i et miljø, der ikke er et produktionsmiljø, eller bare prøver Azure, skal du vælge abonnementet Developer for at få et indledende svar på dine anmodninger fra Azures tekniske support inden for én arbejdsdag.

Produktionsarbejdsbelastninger

Når du kører en produktionsarbejdsbelastning i Azure, kan du med abonnementet Standard få indledende svartider fra Azures tekniske support på mellem én time og én arbejdsdag, afhængigt af sagens alvorsgrad.

Forretningskritiske funktioner

Hvis du har brug for hurtigere svartider, rådgivningstjenester og administration af eskalering af hændelser med stor alvorsgrad fra et samarbejdsvilligt styringsteam, skal du vælge supportmuligheden Professional Direct Support (ProDirect).

Omfattende teknisk support fra Microsoft

Hvis du har brug for support i hele virksomheden på tværs af Azure og andre Microsoft-teknologier, skal du overveje Enterprise-support.

Kontakt support

Opret en Azure-supportanmodning

Alle Azure-kunder har adgang til support i forbindelse med fakturering og abonnementsadministration. Der ydes teknisk support til kunder, der har en supportabonnement.

Send et tweet til @AzureSupport

Få mere at vide om populære emner, og få svar og support fra Azure-eksperter på Twitter.

Få kontakt til community-support

Stil spørgsmål, få svar, og få kontakt til Microsoft-udviklere og eksperter fra Azure-community.

Få nyttige værktøjer til at administrere dine ressourcer

Få overblik over statussen for dine Azure-tjenester, og optimer dine ressourcer ved hjælp af dashboards, brugerdefinerede anbefalinger og beskeder i realtid.

Få adgang til selvbetjeningsressourcer

Ofte stillede spørgsmål om Azure-supportabonnementer

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan Azure-supportabonnementer fungerer.

Faktureringsdokumentation

Brug Azures funktioner til omkostningsstyring til at overvåge, styre og optimere din Azure-investering.

Hjælp til at logge på portalen

Foretag fejlfinding af problemer, som kan opstå, når du tilmelder dig en ny konto på Azure-portalen.

Microsoft Learn

Udforsk et emne i dybden ved hjælp af guidede forløb, eller benyt individuelle moduler for at udføre en bestemt opgave.

Sådan gør du-videoer

Se korte demoer for at få mere at vide om, hvordan du bruger forskellige funktioner i Azure-portalen.

Dokumentation og vejledninger

Udforsk introduktionsvejledninger, SDK'er, værktøjer, kodeeksempler og dokumentation.