Understøttelse af Azure DevOps Services

Få hurtig hjælp til spørgsmål om Azure DevOps Services af vores virtuelle supportmedarbejder, som kan finde svar på dine spørgsmål, angive fremgangsmåder til fejlfinding, udføre en områdeflytning for dig eller hjælpe dig med at logge en supporthændelse.

STATUS FOR LOKAL AZURE DEVOPS-FUNKTION

Det hele ser fint ud

Dokumentation til Azure DevOps

Gennemse den omfattende dokumentation til Azure DevOps.

Se dokumentation

Få gode råd

Har du spørgsmål? Spørg community'et.

Få serviceråd

Få råd i det lokale miljø

Indsend en idé

Hjælp os med at forbedre vores produkter.

Send serviceidé

Send en idé i det lokale miljø

Rapportér en fejl

Har du problemer? Lad os høre din mening!

Rapportér en servicefejl

Rapportér en fejl i det lokale miljø

Produktopdateringer

Se de seneste opdateringer til Azure DevOps.

Vis produktopdateringer

Fandt du ikke det, du skal bruge? Kontakt os.

Understøttelse af Azure DevOps er nu inkluderet i Azure-supportplaner! Du kan åbne supportsager i dag via Azure Portal, og SLA'en for din Azure-supportplan er gældende.

Teknisk support

Azure-abonnenter kan oprette og administrere supportanmodninger i Azure-portalen. Support er tilgængelig for Azure-abonnenter med en Azure-supportplan, der er knyttet til deres abonnement.

Faktureringssupport

Få hjælp til fakturering til Azure DevOps via Azure-dashboardet