Will deleting a user reduce charges for users on my account?

Deleting a user by itself won't change the charges; you must also reduce the number of paid users via the Microsoft Azure classic portal. After making this reduction, the changes take effect at the start of the next month.

Relaterede spørgsmål og svar

  • Få mere at vide om, hvordan du lukker en organisation.

  • Få mere at vide om understøttede kontotyper.

  • Få mere at vide om fakturering.

  • Få mere at vide om, hvordan du opretter ikke-Microsoft-løsninger.

  • Få mere at vide om, hvordan du udruller et konsolprogram.

  • Få mere at vide om, hvilke browsere der understøttes.