Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Spring over navigation

Azure-forbrugsgrænse – Sådan fungerer det, og sådan aktiverer/deaktiverer du den

Brug Azure med ro i sindet

Vi har introduceret forbrugsgrænsefunktionen for at beskytte dig mod at blive afkrævet gebyrer for anvendelse, der er ud over den mængde, som er inkluderet i tilbuddet. Alle nye kunder, der har tilmeldt sig tilbuddet om prøveversionen eller tilbud, som inkluderer kreditter over flere måneder, har nu, som standard, forbrugsgrænsen slået til med en værdi på $0. Værdien kan ikke ændres. Den er altid 0. Forbrugsgrænsen er ikke tilgængelig for typer som f.eks. abonnementer, der er betalt efter forbrug, samt forpligtelsesplaner. Se den komplette liste over Azure-tilbud og tilgængeligheden af forbrugsgrænsen.

Bemærk! Tilbud, der inkluderer kreditter over flere måneder er Månedlig kredit for Visual Studio-abonnenter, MSDN-fordelen, Microsoft Partner Network Cloud Essentials-programmet med mere.

Vigtigt! Der er scenarier, som ikke er velegnede til forbrugsgrænsen.

Hvad sker der, hvis jeg når forbrugsgrænsen?

Når dit forbrug medfører gebyrer, der bruger resten af det månedlige beløb, der er inkluderet i dit tilbud, deaktiveres de tjenester, du har udrullet, i resten af den pågældende faktureringsmåned. Cloud Services, som du har udrullet, fjernes f.eks,. fra produktionen, og dine virtuelle Azure-maskiner stoppes, og allokeringen af dem fjernes. Hvis du vil forhindre, at dine tjenester deaktiveres, kan du vælge at fjerne forbrugsgrænsen. Når tjenesterne er deaktiveret, vil dataene i på dine lagerkonti og databaser være tilgængelig i skrivebeskyttet tilstand for administratorerne. I begyndelsen af den næste faktureringsmåned bliver dit abonnement aktiveret igen, hvis dit tilbud inkluderer kreditter over flere måneder, og du kan udrulle dine Cloud Services igen og få fuld adgang til dine lagerkonti og databaser.

Hvis du benytter dig af vores gratis prøveversion, har du når som helst i løbet af 90 dage, efter du har ramt din forbrugsgrænse, mulighed for at genaktivere dit abonnement og for automatisk at opgradere til vores Betalt efter forbrug-standardtilbud.

Du modtager meddelelser så snart, du rammer forbrugsgrænsen for dit tilbud. Log på Azure-kontocenter, klik på KONTO, og klik derefter på abonnementer. Du får vist meddelelser om abonnementer, der har nået forbrugsgrænsen.

Det er ting, du skal betale for, selvom du har aktiveret en forbrugsgrænse

Du skal være opmærksom på, at der kan påløbe gebyrer for nogle Azure-tjenester og Marketplace-køb i forbindelse med betalingsmetoden (CC), selv om der er angivet en forbrugsgrænse. Det drejer sig f.eks. om Visual Studio-licenser, Azure Active Directory Premium, supportplaner og de fleste tjenester fra tredjepart, der sælges via Marketplace.

I disse situationer skal du ikke bruge forbrugsgrænsen

Forbrugsgrænsen kan forhindre dig i at udrulle eller bruge visse Marketplace- og Microsoft-tjenester. Her er de scenarier, hvor du bør fjerne forbrugsgrænsen på dit abonnement.

  • Du planlægger at udrulle afbildninger fra førstepart f.eks. Oracle samt tjenester i stil med Visual Studio Team Services. Det vil medføre, at du overskrider din forbrugsgrænse næsten med det samme, og dermed deaktiveres dit abonnement.
  • Du har tjenester, der ikke må afbrydes.
  • Du har tjenester og ressourcer med indstillinger som f.eks. virtuelle IP-adresser, som du ikke vil miste. Disse indstillinger mistes, når allokeringen af tjenester og ressourcer fjernes.

Fjern forbrugsgrænsen

Du kan fjerne forbrugsgrænsen når som helst, så længe der er en gyldig betalingsmetode knyttet til abonnementet. For tilbud, der har en kredit over flere måneder, kan du også aktivere forbrugsgrænsen igen i begyndelsen af næste faktureringsperiode.

Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil fjerne forbrugsgrænsen:

  1. Log på Azure-kontocenter
  2. Vælg et abonnement.
  3. Hvis abonnementet er deaktiveret, fordi forbrugsgrænsen er nået, skal du klikke på denne meddelelse: "Abonnementets forbrugsgrænse er nået, og abonnementet er blevet deaktiveret for at forhindre gebyrer". Ellers skal du klikke på Fjern forbrugsgrænse i området ABONNEMENTSSTATUS.
  4. Vælg en valgmulighed, der er relevant for dig.
Valgmulighed Effekt
Fjern forbrugsgrænsen på ubestemt tid Fjerner forbrugsgrænsen, uden at den automatisk aktiveres ved starten af næste faktureringsperiode.
Fjern forbrugsgrænsen for den aktuelle faktureringsperiode Fjerner forbrugsgrænsen, så den automatisk aktiveres ved starten af næste faktureringsperiode.