Brug af arbejdskonti med Visual Studio-abonnement

Ofte stillede spørgsmål

Generelt

  • Arbejdskonto er en konto, der er oprettet af administratoren i en organisation for at give et medlem af organisationen adgang ti alle Microsoft-skytjenester, såsom Microsoft Azure, Microsoft Intune og Office 365. En arbejdskonto kan have samme format som en brugers arbejdsmail, f.eks. username@orgname.com, når en organisation samler eller synkroniserer sine Active Directory-konti med Azure Active Directory. Du kan få mere at vide om administrationsprocesserne i forbindelse med arbejdskonti for organisationens administrator under Hvilken proces bruges til administration af arbejdskonti for kvalificerede medlemmer af organisationen?.

    Microsoft-konto er det nye navn for det tidligere "Windows Live ID", og denne konto oprettes af den enkelte bruger til personlig brug. Microsoft-kontoen er den kombination af en mailadresse og en adgangskode, som en bruger anvender til at logge på alle forbrugerrelaterede Microsoft-produkter og skytjenester, f.eks. Outlook (Hotmail), Messenger, OneDrive, MSN, Windows Phone og Xbox LIVE. Hvis en bruger anvender en mailadresse og en adgangskode til at logge på disse eller andre tjenester, har vedkommende allerede en Microsoft-konto – men brugeren kan også tilmelde sig en ny når som helst.

  • Du skal bruge en Microsoft-konto til at aktivere dit Visual Studio-abonnement, men du kan derefter linke dine fordele til din arbejdskonto via portalen for Min konto. Du får samme fordele, uanset om du bruger en arbejdskonto eller en Microsoft-konto.

  • Organisationer med Visual Studio-abonnementer, som har brug for fleksibiliteten til at overføre Microsoft Azure-fordele mellem forskellige medarbejdere i den samme organisation. Dette er relevant for organisationer, der bekymrer sig om, at en MSDN-abonnent i deres organisation, som opretter Microsoft Azure-aktiver under en Microsoft-konto, kan forårsage unødig virksomhedsrisiko, hvis personen, som er knyttet til denne Microsoft-konto, forlader virksomheden. Overførsel af Microsoft Azure-fordelene til en anden person kræver, at vedkommende også har en MSDN-licens knyttet til dem. Få mere at vide om licensering.

  • Nye eller nuværende Visual Studio-abonnenter, der endnu ikke har aktiveret deres Microsoft Azure MSDN-fordel, kan aktivere den vha. en arbejdskonto via portalen for Min konto.

    Hvis du allerede har aktiveret din Microsoft Azure-fordel og vil overføre abonnementet fra din Microsoft-konto til din arbejdskonto, skal du kontakte Microsoft Azures kundeservice.

Processer

    1. Administratoren tilmelder sig en Microsoft, skytjeneste, såsom Microsoft Azure, Microsoft Intune eller Office 365, som en organisation.
    2. En skybaseret lejer klargøres automatisk i Azure Active Directory til at repræsentere organisationen.
    3. Når denne lejer er klargjort, udsteder administratoren arbejdskonti til alle organisationens medlemmer.
  • Visual Studio-abonnenter kan aktivere deres Microsoft Azure-fordel med en arbejdskonto vha. nedenstående trin:

    1. Gå til Min konto (du bliver bedt om at logge på med din Microsoft-konto).
    2. I "Abonnementsfordele" under "Microsoft Azure" skal du vælge "Link til din arbejdskonto".
    3. Angiv en arbejdskonto (f.eks. bruger@organisationsnavn.com), og vælg "Link".
    4. Vælg "Aktivér Microsoft Azure", og log på med din arbejdskonto.
  • Arbejdskontoen aktiveres, når brugeren har udført de trin, der beskrives i svaret på "Hvordan kan kvalificerede Visual Studio-abonnenter oprette et MSDN Microsoft Azure-abonnement?". Dermed valideres arbejdskontoen, og det sikrer, at den bruger, der får adgang til fordelen, også er den bruger, som har fået tildelt fordelen.

  • Når en medarbejder forlader en organisation, og den tilknyttede konto fjernes fra Azure Active Directory, deaktiveres brugerens arbejdskonto automatisk. Hvis du vil overføre aktiverne under dette deaktiverede MSDN Azure-abonnement til en anden Visual Studio-abonnent i organisationen, kan organisationens administrator kontakte Microsoft Azures kundeservice for at overføre ejerskabet af den deaktiverede konto.

    Bemærk! Hvis du deaktiverer en brugers arbejdskonto, annullerer du ikke vedkommendes Visual Studio-abonnement. Hvis du vil fjerne MSDN-abonnementet for en medarbejder, der forlader organisationen, skal du se under Volume Licensing Administration Help. Siden er evt. på engelsk.

  • Organisationer bør implementere en klar politik om, at Visual Studio-abonnenter skal bruge deres arbejdskonti.

  • Med en klar politik og vejledning kan organisationer reducere sandsynligheden for, at det sker, men de kan ikke forhindre det fuldstændigt.