Ochrana osobních údajů v datech Azure

Cloudová platforma Microsoft Azure, která dodržuje některé z nejpřísnějších standardů ochrany osobních údajů na světě, vám umožní automatizovat ochranu osobních údajů v datech, vzbuzovat důvěru zákazníků a vytvářet s jistotou řešení, která analyzují citlivá data.

Zjednodušení dodržování předpisů ochrany osobních údajů

Zrychlete zajištění dodržování předpisů a ušetřete díky nástrojům, které vám pomůžou automatizovat ochranu dat. Získejte integrované kontrolní mechanismy zabezpečení, nástroje pro správu konfigurace a nástroje pro žádosti subjektů údajů, mezi které patří:

Microsoft Azure Information Protection – umožňuje konfigurovat zásady pro klasifikaci, označování a pomoc s ochranou dat na základě jejich citlivosti.

Azure Policy – umožňuje definovat a vynucovat zásady, které pomáhají zajistit dodržování interních zásad a externích předpisů ze strany vašeho cloudového prostředí.

Žádosti subjektů údajů – umožňuje získat pomoc s plněním požadavků vyplývajících z obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Správce dodržování předpisů – umožňuje pomocí řídicího panelu sledovat, jak si vedete v dodržování kontrolních mechanismů ISO 2700 a GDPR pro Office 365 a Azure.

BinBox
"Prospects also really like our strengthened data protection story, too, as Azure's adherence to standards means we are now a fully GDPR-ready option now."
Tiberiu Croitoru, generální ředitel

Vlastněte a ovládejte svá data

Využijte flexibilní možnosti způsobu ukládání, zpracování a ochrany dat v Azure. Vaše organizace vlastní své informace a řídí jejich shromažďování, využití a distribuci a data vašich zákazníků se používají pouze v dohodnutých službách – nikdy k marketingovým ani reklamním účelům. Pokud službu opustíte, Microsoft bude při odstraňování dat ze svých systémů postupovat s ohledem na přísné standardy a procesy.

Vývoj na platformě vytvořené s ohledem na přísné standardy ochrany osobních údajů

Zajistěte ochranu svých dat s využitím některých z nejpřísnějších interních a externích standardů ochrany osobních údajů v oboru, včetně standardu ochrany osobních údajů Microsoftu a programu Microsoft Security Development Lifecycle:

  • Standard ochrany osobních údajů Microsoftu vynucuje přísnou ochranu v obchodních procesech Microsoftu.
  • Microsoft Security Development Lifecycle pomáhá vytvářet vysoce zabezpečený software díky tomu, že do všech fází vývoje zavádí aspekty zabezpečení a ochrany osobních údajů.

Azure dodržuje také řadu externích standardů ochrany osobních údajů a souvisejících zákonů a předpisů, mezi které patří: GDPR, ISO 27001, ISO 27018, modelové klauzule Evropské unie, HIPAA, HITRUST, FERPA, My Number Act (Japonsko), PIPEDA (Kanada), LOPD (Španělsko) a PDPA (Argentina).

Získejte úplný přehled o praktikách Microsoftu

Získejte jasný přehled o tom, kde jsou vaše data uložená a zabezpečená, včetně informací o tom, kdo k nim má přístup a za jakých okolností.

Dostávejte upozornění na změny informací v mapě dat o využití nových subdodavatelů, včetně přístupu k úplným online sestavám auditu.

Microsoft neposkytne zákaznická data žádným vládním úřadům ani policejním orgánům, pokud k tomu nedáte pokyn nebo to nevyžaduje zákon, a při vyřizování žádostí policejních orgánů o vaše zákaznická data zajistí dodržování řádného procesu.

Zaregistrovat se

Získejte oblíbené produkty na 12 měsíců zdarma – a kredit $200.

Získejte informace

Díky těmto výukovým kurzům a videím dokážete Azure hned začít používat.

Build

Prozkoumejte oblíbené služby a začněte sestavovat vlastní řešení.