Azure Support

Hitta rätt Azure-supportalternativ för dig.

Utforska supportavtal för Azure

Utvärdering, testning och utveckling

Om du använder Azure i en icke-produktionsmiljö eller bara testar det väljer du Developer-avtalet. Med det här avtalet får du svar på tekniska supportfrågor om Azure inom en arbetsdag.

Produktionsarbetsbelastningar

Om du kör en produktionsarbetsbelastning i Azure med ett Standard-avtal är svarstiderna för teknisk support för Azure mellan en timme och en arbetsdag beroende på allvarlighetsgrad.

Affärskritiska funktioner

Om du behöver snabbare svarstider, rådgivning och eskalering av incidenter med hög allvarlighetsgrad från en samarbetshanteringspool väljer du Professional Direct-support (ProDirect).

Omfattande support för Microsoft-teknik

Om hela företaget behöver support för Azure och andra Microsoft-tekniker rekommenderar vi Enterprise-support.

Få kontakt med supporten

Skapa en Azure-supportbegäran

Alla Azure-kunder har tillgång till prenumerations- och faktureringssupport. Teknisk support är tillgängligt för kunder med ett supportavtal.

Twittra till oss på @AzureSupport

Lär dig mer om populära ämnen och få svar och support från Azure-experter på Twitter.

Få hjälp av community-supporten

Ställ frågor, få svar och få kontakt med Microsoft-tekniker och experter i Azure-communityn.

Få tillgång till effektiva verktyg för resurshantering

Spåra statusen för dina Azure-tjänster och optimera dina resurser med hjälp av instrumentpaneler, anpassade rekommendationer och aviseringar i realtid.

Få åtkomst till självbetjäningsresurser

Vanliga frågor och svar om supportavtal för Azure

Få svar på vanliga frågor om hur supportavtalen för Azure fungerar.

Dokumentation om fakturering

Använd Microsoft-funktionerna för kostnadshantering till att övervaka, styra och optimera din investering i Azure.

Hjälp för inloggning i portalen

Felsök problem som kan uppstå när du registrerar dig för ett nytt konto på Azure-portalen.

Microsoft Learn

Utforska ämnen på djupet i guidade utbildningsvägar eller använd fristående moduler för att utföra en specifik uppgift.

Instruktionsvideor

Titta på korta demonstrationer som visar hur du använder olika funktioner på Azure-portalen.

Dokumentation och guider

Utforska introduktionsguider, SDK:er, verktyg, kodexempel och dokumentation.