Azure Government-ondersteuningsopties

Microsoft biedt een verscheidenheid aan ondersteuningsopties om te voldoen aan de vereisten van Amerikaanse overheidsinstellingen die het speciale Azure Government-cloudplatform gebruiken. Deze ondersteuningsplannen en prijzen zijn alleen beschikbaar voor Azure Government-abonnementen.

• Vertrouwd
  • Conform
  • Open en flexibel

De Azure Government-ondersteuningsopties op deze pagina zijn niet van toepassing op Azure Government Secret. Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie over de ondersteuningsopties van Microsoft Ondersteuning voor Azure Government Secret.

Ontdek ondersteuning voor bedrijven als je op zoek bent naar een uitgebreid ondersteuningsplan voor Azure, Microsoft 365 en Dynamics 365 voor de hele organisatie.

Vergelijking van Azure-plannen

Vergelijking van Azure-plannen
Ondersteuningsplannen voor Azure Basic Developer Standard Professional Direct
Aan de slag

Ondersteuning inbegrepen1

Ideaal voor

Ondersteuning voor facturering en abonnementen en onlinezelfhulp

Proef- en niet-productieomgevingen

Productieworkload-omgevingen

Bedrijfskritische afhankelijkheid

Prijs

Inbegrepen in Azure Government-abonnement

Ondersteuning voor facturering en abonnementsbeheer
included
included
included
included
Zelfhulpresources, waaronder Azure Government-documentatie
included
included
included
included
Ondersteuning geleverd door gescreende Amerikaanse staatsburgers
included
included
included
included
Onbeperkte ondersteuningstickets
included
included
included
included
Azure Advisor, je gratis, persoonlijke handleiding voor best practices van Azure
included
included
included
included
Bevat Azure Service Health voor integriteitsstatus en meldingen
included
included
included
included
Ondersteuning voor software van derden met richtlijnen en probleemoplossing op het gebied van interoperabiliteit en configuratie

Niet inbegrepen

included
included
included
Ernst van case en reactietijd

Niet inbegrepen

Minimale impact op bedrijf (ernstniveau C): binnen acht kantooruren2

Minimale impact op bedrijf (ernstniveau C): binnen acht kantooruren2

Matige impact op bedrijf (ernstniveau B): binnen vier uur

Kritieke bedrijfsimpact (ernstniveau A): binnen een uur

Minimale impact op bedrijf (ernstniveau C): binnen vier kantooruren2

Matige impact op bedrijf (ernstniveau B): binnen twee uur

Kritieke bedrijfsimpact (ernstniveau A): binnen een uur

Architectuurondersteuning

Niet inbegrepen

Algemene hulp

Algemene hulp

Hulp via een pool van ProDirect-leveringsbeheerders

Ondersteunings-API

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

Azure-ondersteuningstickets programmatisch maken en beheren

Operationele ondersteuning

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

Servicebeoordelingen en adviesgesprekken via een pool van ProDirect-leveringsbeheerders zijn niet-overdraagbaar en alleen voor Azure ProDirect-klanten

Training

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

Webinars onder leiding van Azure-experts

Proactieve begeleiding

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

Hulp via een pool van ProDirect-leveringsbeheerders

• [1] Met deze koppeling gaan gebruikers naar een gated site voor toegang tot of aankoop van ondersteuning voor Azure Government-cloud. Klanten moeten een Azure Government-account hebben om een Azure Government-ondersteuningsplan te kopen.
  • [2] In de meeste landen en regio's zijn de kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur (lokale tijd) met uitzondering van feestdagen. Voor Noord-Amerika zijn de kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 18:00 (lokale tijd), feestdagen uitgezonderd. In Japan zijn de kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur met uitzondering van feestdagen.

Meer informatie

Ondersteuningsplannen voor Azure en voordelen van deze plannen worden gebruikt door klanten en zijn niet overdraagbaar.

We bieden ondersteuning in het Engels.

Als je ProDirect-ondersteuning aanschaft, ontvang je een e-mail om aan de slag te gaan.

Aankoopopties

Op Azure.com wordt uitsluitend betaling met een creditcard of debitcard geaccepteerd, tenzij facturering is overeengekomen. Dollars van Azure-vooruitbetaling kunnen niet worden gebruikt voor ondersteuningsplannen. Annulering van ondersteuningsplannen leidt niet tot een terugbetaling naar rato.

Er worden maandelijks kosten in rekening gebracht voor je ondersteuningsplan voor Azure. Dit wordt automatisch verlengd. Je ontvangt een melding per e-mail vlak voordat je ondersteuningsplan wordt verlengd. Je kunt automatisch verlengen op elk gewenst moment uitschakelen.

Meer informatie over ondersteuning voor ondernemingen.