1000 USD/måned

• Raskeste første svar på én time eller mindre ved støtteforespørsler som gjelder svært alvorlige hendelser
  • Eskaleringsadministrasjon for prioritetssaker
  • Et samlet team av ProDirect-administratorer sørger for kontoadministrasjon

ProDirect-detaljer

Kundestøttealternativer Microsoft Azure

Kundestøtte for administrasjon av regninger og abonnementer er inkludert for alle Azure-kunder

Mulighet til å sende inn kundeservicefeil døgnet rundt1

Teknologier som kjører i Azure, fra andre enn Microsoft (se vanlige spørsmål)

Microsoft hjelper Azure-kunder med problemer relatert til utvalgte teknologier fra andre enn Microsoft.

Eskaleringsadministrasjon

Støtte-API (se detaljer)

Veiledning basert på anbefalte fremgangsmåter for å gjøre følgende:

• planlegge for distribusjon og overføringer
  • planlegge for hybride skyløsninger
  • øke ytelsen
  • forbedre pålitelighet og gjenopprettingsmuligheter
  • øke sikkerheten

samlet administrasjon av tjenestekonto

et samlet team som er her for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av Azure-tjenesten:

Samlet team tilgjengelig på seks språk: engelsk, spansk, japansk, tysk, fransk (Canada) og portugisisk (Brasil)

Innsending av hendelse

Nettbasert

< 1 time

Maksimal alvorsgrad2

«A» (kritisk forretningspåvirkning)

1  Døgnet rundt på engelsk for alvorsgrad A og B samt på japansk for alvorsgrad A. For andre språk og alvorsgrader tilbys kundestøtte innenfor lokale åpningstider.

2  Maksimal alvorsgrad (forretningspåvirkning) for ProDirect er "A" uansett språk. Alvorsgrad: A (høyeste påvirkningsnivå), B, C. Se svartid for støtte for mer informasjon.

Sammenlign abonnementer

Last ned dataark for støtteabonnementer for Azure

Inkludert for alle Azure-kunder og -partnere

• Kundestøtte er tilgjengelig på ni språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, kinesisk (tradisjonell), koreansk og japansk.
  • Ubegrenset abonnementsadministrasjon (for eksempel fakturering, kvotejusteringer og kontooverføringer)
  • To alternativer for Internett-forum for Azure: Microsoft Q&A og Stack Overflow. Microsoft Q&A tilhører Microsoft. Stack Overflow er ikke knyttet til Microsoft.
  • Twitter @AzureSupport
  • Azure-tjenesteinstrumentbord

ProDirect-kasusstudier

Les mer om andre abonnementer

STANDARD

Azure Standard er et godt valg for små og mellomstore bedrifter med minimal forretningskritisk avhengighet av Microsoft Azure.

UTVIKLER

Azure Developer passer for virksomheter eller enkeltpersoner som bruker Microsoft Azure i et miljø som ikke driver produksjon, eller for utprøving og evaluering.