Støttealternativer for Azure Government

Microsoft tilbyr en rekke støttealternativer for å oppfylle behovene til offentlige organer i USA via en dedikert skyplattform for Azure Government. Disse støtteabonnementene og prisene er bare tilgjengelige for Azure Government abonnementer.

• Pålitelig
  • Samsvarer med forskriftene
  • Åpent og fleksibelt

Støttealternativene for Azure Government på denne siden gjelder ikke for Azure Government Secret. For mer informasjon om Microsofts støttealternativer for Azure Government Secret, ta kontakt med din Account Executive.

Hvis du er ute etter et omfattende støtteabonnement for hele organisasjonen som inkluderer Azure, Microsoft 365 og Dynamics 365, kan du se nærmere på støtte for bedrifter.

Sammenligning av Azure-abonnementer

Sammenligning av Azure-abonnementer
Støtteabonnementer for Azure Basic Developer Standard Professional Direct
Kom i gang

Støtte inkludert1

Best for

Fakturerings- og abonnementsstøtte og selvhjelp på nettet

Testmiljøer og ikke-produksjonsmiljøer

Miljøer som kjører produksjonsarbeidsbelastninger

Forretningskritisk avhengighet

Pris

Gratis med Azure Government-abonnement

Fakturerings- og abonnementsstøtte
included
included
included
included
Selvhjelpsressurser, inkludert Dokumentasjon for Azure Government
included
included
included
included
Støtte fra amerikanske personer (USA) som har gjennomgått screening
included
included
included
included
Ubegrensede støtteforespørsler
included
included
included
included
Inkluderer Azure Advisor – din gratis, tilpassede veiledning til Anbefalte fremgangsmåter for Azure
included
included
included
included
Inkluderer Azure Service Health for tilstandsstatus og varsler
included
included
included
included
Støtte for programvare fra tredjepart med veiledning og feilsøking når det gjelder interoperabilitet og konfigurasjon

Ikke inkludert

included
included
included
Alvorsgrad og svartider

Ikke inkludert

Minimal forretningspåvirkning (Sev C): Innen åtte åpningstid-timer2

Minimal forretningspåvirkning (Sev C): Innen åtte åpningstid-timer2

Moderat forretningspåvirkning (Sev B): Innen fire timer

Kritisk forretningspåvirkning (Sev A): Innen én time

Minimal forretningspåvirkning (Sev C): Innen fire åpningstid-timer2

Moderat forretningspåvirkning (Sev B): Innen to timer

Kritisk forretningspåvirkning (Sev A): Innen én time

Arkitekturstøtte

Ikke inkludert

Generell veiledning

Generell veiledning

Veiledning fra leveringsansvarlige for ProDirect

Støtte-API

Ikke inkludert

Ikke inkludert

Ikke inkludert

Opprett og administrer Azure-støtteforespørsler programmatisk

Driftsstøtte

Ikke inkludert

Ikke inkludert

Ikke inkludert

Tjenestegjennomganger og rådgivning fra et utvalg leveringsansvarlige for ProDirect kan ikke overføres og er begrenset til Azure ProDirect-kunder

Opplæring

Ikke inkludert

Ikke inkludert

Ikke inkludert

Nettseminarer ledet av Azure-eksperter

Proaktiv veiledning

Ikke inkludert

Ikke inkludert

Ikke inkludert

Veiledning fra leveringsansvarlige for ProDirect

• [1] Denne koblingen tar brukere til et portstyrt nettsted for å kjøpe eller få tilgang til støtte for Azure Government-skyen. Kunder må ha en Azure Government-konto for å kunne kjøpe et kundestøtteabonnement for Azure Government.
  • [2] For de fleste land og områder er åpningstid fra 9:00 til 17:00 (lokal tid) mandag til fredag, bortsett fra fridager. For Nord-Amerika er åpningstidene 06.00 til 18.00, Stillehavskysten, fra mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager. I Japan er åpningstidene fra 09.00 til 17.30, fra mandag til fredag bortsett fra offentlige fridager.

Mer informasjon

Azure-støtteabonnementer og fordeler i disse abonnementene brukes av kunder og kan ikke overføres.

Vi tilbyr støtte på engelsk.

Hvis du kjøper ProDirect-støtte, sender vi deg en e-postmelding for å hjelpe deg med å komme i gang.

Kjøpsalternativer

Azure.com godtar bare betalinger med kreditt- og debetkort med mindre fakturering er avtalt. Azure Prepayment-beløp kan ikke brukes på støtteabonnementer. Oppsigelse av støtteabonnementer gir ikke rett til refusjon av et proporsjonalt beregnet beløp.

Du blir fakturert månedlig for støtteabonnementet på Azure, og det blir fornyet automatisk. Du blir varslet per e-post når abonnementet er klart for fornyelse, og du kan når som helst deaktivere automatisk fornyelse.

Mer informasjonom støtte for bedrifter.