Tilleggsbetingelser for bruk av Microsoft Azure-forhåndsvisninger

Sist oppdatert: November 2019

Azure kan inneholde forhåndsvisning, beta eller andre forhåndsutgivelsesfunksjoner, tjenester, programvare eller regioner som tilbys av Microsoft for å få tilbakemeldinger fra kunder ("Forhåndsvisninger"). Forhåndsvisninger blir gjort tilgjengelig for deg under forutsetning av at du godtar disse brukervilkårene, som supplerer din avtale om bruk av Azure.

FORHÅNDSVISNINGER LEVERES "SOM-DE-ER", "MED ALLE FEIL", OG "SOM TILGJENGELIG", OG ER UNNTATT FRA TJENESTENIVÅAVTALENE OG BEGRENSET GARANTI. Forhåndsvisninger vil ikke bli dekket av kundestøtte. Forhåndsvisninger kan være underlagt reduserte eller forskjellige sikkerhets-, overholdelses- og personvernforpliktelser, som nærmere forklart i Microsofts personvernerklæring for, Microsoft Azure Trust Center, Online Services vilkår, og eventuelle andre tillegg som følger med forhåndsvisningen.. Kunder skal ikke bruke forhåndsvisninger for å behandle personopplysninger eller andre data som er underlagt økt samsvarskrav. Enkelte navngitte forhåndsvisninger kan også være underlagt ytterligere vilkår angitt nedenfor, hvis noen. Vi kan endre eller avsutte forhåndsvisninger når som helst uten varsel. Vi kan også velge ikke å lansere en Forhåndsvisning for "Generell tilgjengelighet".

Bing URL Preview API (Private Preview) bruker- og visningskrav

Du må bare bruke dataene fra Bing URL Preview API for å vise forhåndsvisningsutdrag og miniatyrbilder som er koblet til kildesidene, i sluttbrukerinitiert URL-deling på sosiale medier, chatbot eller lignende tilbud eller (ii) som et signal om sannsynligheten for at innhold på nettadressen er materiale ment for voksne. Du må respektere alle forespørsler om å deaktivere forhåndsvisninger som du kan motta fra nettstedet eller innholdseiere.

Ikke gjøre:

• Send eventuelle personopplysninger (som definert i Europa-Parlamentets og -Rådets forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personopplysninger og fri bevegelse av disse dataene (" GDPR ")) til Bing URL Preview API.
  • Kopiere, lagre eller hurtigbufre data fra responser.
  • Bruk data mottatt fra Bing URL Preview API som en del av maskinlæring eller lignende algoritmisk aktivitet. Ikke bruk disse dataene til opplæring, evaluering eller forbedring av nye eller eksisterende tjenester som du eller tredjepart kan tilby.
  • Endre innholdet i resultatene (annet enn å formatere dem på en måte som ikke bryter med noe annet krav), med mindre det kreves i lov eller er avtalt om av Microsoft.
  • Unntatt attribusjon og nettadresser tilknyttet resultatinnhold.
  • Vise annet innhold i hvilken som helst del av en respons på en måte som vil føre til at en bruker tror at det andre innholdet er en del av responsen.

Bruk av Bing Service Data

Microsoft kan behandle data som blir gitt til Microsoft gjennom bruk av Bing URL Preview API ("Bing Service Data") utelukkende til å: gi API-tjenesten Bing URL Preview til deg; og (ii) forbedre Microsofts produkter og tjenester. Bare for slik behandling kan Microsoft samle inn, beholde, bruke, reprodusere og lage avledede aktiviteter av Bing Service Data, og du gir Microsoft en begrenset ikke-eksklusiv, ugjenkallelig verdensomspennende lisens for å gjøre det. Du må sikre og opprettholde alle rettigheter som er nødvendige for at Microsoft kan behandle Bing-servicedata som beskrevet i dette avsnittet uten å krenke rettighetene til noen tredjepart eller på annen måte forplikte Microsoft til deg eller til noen tredjepart. Du er alene ansvarlig for innholdet i alle Bing-tjenestedata. Denne bruken av Bing Service Data-delen vil fortsatt være gjeldende etter oppsigelse eller utløp av enhver avtale relatert til din bruk av Bing URL Preview API.

GDPR-samsvar

Når det gjelder personopplysninger som er underlagt GDPR som blir sendt til Microsoft i strid med disse bruker- og visningskravene, og som behandles i forbindelse med Bing URL Preview API, forstår du at du og Microsoft er uavhengige datakontrollører under GDPR. Du er uavhengig ansvarlig for at du overholder GDPR-forordningen.

Bing Custom Visual Search API (Private Preview) bruker- og visningskrav

Ikke gjøre:

• Kopiere, lagre eller hurtigbufre data du mottar fra Bing Custom Visual Search API.
  • Bruk data du mottar fra Bing Custom Visual Search API som en del av all maskinlæring eller lignende algoritmisk aktivitet. Ikke bruk disse dataene til opplæring, evaluering eller forbedring av nye eller eksisterende tjenester som du eller tredjepart kan tilby.

Gjøre:

• Inkluder tydelig en funksjonell hyperkobling til Microsofts personvernerklæring, nær hvert punkt i brukeropplevelsen (UX) som gir brukeren muligheten til å legge inn et søk. Merk hyperkoblingen Microsofts personvernerklæring.
  • Vis tydelig frem Microsoft-merkevarebygging, i samsvar med Microsoft-varemerket & Retningslinjer for merkevarer, nær hvert punkt i UX som gir brukeren muligheten til å legge inn et søk. Slik varemerking må tydelig indikere for brukeren at Microsoft driver nettsøkopplevelsen.
  • Sørg for at vist innhold inkuderer tiltak som er passende for å sikre at din bruk av data mottatt fra Bing Custom Visual Search API ikke krenker gjeldende lover eller tredjeparts rettigheter.

Bruk av Bing Service Data

Microsoft kan behandle data som blir gitt til Microsoft gjennom bruk av Custom Visual Search API ("Bing Service Data") utelukkende til å: tilby tilpasset visuelt søk til deg; og (ii) forbedre Microsofts produkter og tjenester. Bare for slik behandling kan Microsoft samle inn, beholde, bruke, reprodusere og lage avledede aktiviteter av Bing Service Data, og du gir Microsoft en begrenset ikke-eksklusiv, ugjenkallelig verdensomspennende lisens for å gjøre det. Du må sikre og opprettholde alle rettigheter som er nødvendige for at Microsoft kan behandle Bing-servicedata som beskrevet i dette avsnittet uten å krenke rettighetene til noen tredjepart eller på annen måte forplikte Microsoft til deg eller til noen tredjepart. Du er alene ansvarlig for innholdet i alle Bing-tjenestedata. Denne bruken av Bing Service Data-delen vil fortsatt være gjeldende etter oppsigelse eller utløp av enhver avtale relatert til din bruk av Custom Visual Search API.

GDPR-samsvar

Når det gjelder personopplysninger som er underlagt Den europeiske unions generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og som behandles i forbindelse med samtaler til Bing Custom Visual Search API, forstår du at du og Microsoft er uavhengige datakontrollører under GDPR. Du er uavhengig ansvarlig for at du overholder GDPR-forordningen.

Kognitive tjenester Forhåndsvisning av egendefinert nevral tale-funksjonalitet

1. Godkjent bruk. Kunden vil bare bruke egendefinert nevral tale-funksjonen til slik bruk som er angitt i søknaden og/eller godkjent i registreringen eller avtalen.
  2. Ytterligere representasjon og garantier. Kunden erklærer, garanterer og bekrefter at (i) kunden har uttrykkelig skriftlig tillatelse fra taletalent(ene) ("taletalent") til å bruke stemmelikheten deres til å lage en egendefinert nevral tale-font ("syntetisk stemme") for brukstilfellet som er beskrevet i søknaden og/eller godkjent i registreringen eller avtalen, og at (ii) kundens avtale(r) regulerer varigheten av bruken av den syntetiske stemmen og eventuelle innholdsbegrensninger, og at (iii) kunden har formidlet Microsofts avsløringsveiledning for taletalenter (https://aka.ms/disclosure-voice-talent) til taletalentet direkte eller gjennom taletalentet sin representant, og som beskriver hvordan egendefinert nevral tale fungerer.
  3. Spilleregler. I tillegg til å overholde retningslinjene for godkjent bruk i vilkårene for Microsoft Online Services (tilgjengelig på https://www.microsoft.com/en-us/licensing/product-licensing/products), er adferdskoden (tilgjengelig på https://aka.ms/custom-neural-code-of-conduct) minimumskravet som alle implementeringer av tekst til tale ("TTT") må overholde i god tro. Uten å begrense Microsofts andre virkemidler i henhold til vilkårene for online tjenester, kan brudd på adferdskoden føre til suspensjon av nettjenesten. Microsoft suspenderer bare den Elektroniske Tjenesten i den utstrekning som rimelig kreves. Med mindre Microsoft mener en øyeblikkelig suspensjon er nødvendig, vil Microsoft gi rimelig varsel før online-tjenesten suspenderes.
  4. Kundens overholdelse av vilkårene for egendefinert nevral tale-funksjon. Microsoft kan beholde og bruke hver syntetiske stemme som er opprettet av kunden utelukkende for å undersøke og svare på påståtte brudd på tilfeller for godkjent bruk, godkjent brukerpolicy eller adferdskoden, og kunden gir Microsoft en begrenset ikke-eksklusiv, ugjenkallelig verdensomspennende lisens. Kunden vil sikre og opprettholde alle rettigheter som er nødvendige for at Microsoft skal beholde og bruke hver syntetiske stemme som beskrevet i dette avsnittet uten å krenke rettighetene til noen tredjepart eller på annen måte forplikte Microsoft til kunden eller til noen tredjepart. Dette avsnittet er gjeldende etter oppsigelse eller utløp av kundens avtale.
  5. Kvalifisering. Tilgang til tilpasset nevral tale-funksjon er underlagt Microsofts eget skjønn basert på våre valgbarhetskriterier og godkjenningsprosess. Microsoft forbeholder seg retten til å verifisere valgbarheten når som helst og suspendere tilgangen til egendefinert nevral tale-funksjon i henhold til disse vilkårene. For å søke om og bruke egendefinert nevral tale-funksjon, må du oppgi aktuell, fullstendig og nøyaktig informasjon i registreringsskjemaet og eventuelle forespørsler om ny bekreftelse fra Microsoft.

Personalizer microservice

Personalizer-mikroservicen som ble lansert i en container sender kundedata til Personalizer-tjenesteinstansen som er konfigurert av Kunden i Azure for opplæring av Personalizer-modellene som brukes i både Personalizer-mikroservice og Personalizer. Ved å ta i bruk programvaren samtykker Kunden i overføring av informasjonen, slik dette er beskrevet i dette avsnittet. I alle andre henseender er Personalizer mikroservice lisensiert på samme grunnlag som kognitive tjenester i containere.

Visual Studio Online - Tilleggsvilkår for forhåndsvisning

1. Utvidelser. Visual Studio Online kan gi deg muligheten til å laste ned Microsoft og tredjeparts programvarepakker fra vårt utvidede marked eller pakkehåndterere. Disse pakkene er under egne lisenser. Microsoft distribuerer eller lisensierer ikke, eller gir noen garantier for tredjepartspakker. Ved å få tilgang til eller bruke vårt utvidede marked, samtykker du til vilkårene for det utvidede markedet som ligger på https://aka.ms/vsmarketplace-ToU.
  2. Data.
    • (a) Datainnsamling. Enkelte funksjoner i Visual Studio Online (for eksempel den nettleserbaserte Visual Studio Code-funksjonen) kan samle informasjon om deg og din bruk av tjenesten, og sende den til Microsoft. Microsoft kan bruke denne informasjonen for å tilby og forbedre Visual Studio Online. Du kan velge bort mange av disse scenariene, men ikke alle, som beskrevet i dokumentasjonen som ligger på https://docs.microsoft.com/nb-no/visualstudio/online/overview/what-is-vsonline. Personvernerklæringen vår ligger på https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=824704. Du kan lese mer om datainnsamling og bruk i dokumentasjonen og vår personvernerklæring. Din bruk av Visual Studio Online fungerer som samtykke til denne praksisen.
    • (b) Behandling av personopplysninger. I den grad Microsoft er en behandler eller underbehandler av personopplysninger i forbindelse med Visual Studio Online, forplikter Microsoft seg til å overholde EUs generelle databeskyttelsesforordnings vilkår i Online Services-vilkårene til alle kunder med virkning fra 25 mai 2018, på https://docs.microsoft.com/nb-no/legal/gdpr/.
    • (c) Akseptabel bruk. Uten å begrense retningslinjene for akseptabel bruk i vilkårene for onlinetjenester referert til ovenfor, kan du ikke, i den utstrekning det er tillatt i gjeldende lov:
      • Rekonstruere, dekompilere eller demontere noen funksjoner i tjenesten, eller på annen måte prøve å utlede kildekoden for slike funksjoner, bortsett fra og utelukkende i den utstrekning det kreves av tredjeparts lisensvilkår som regulerer bruk av visse open source-komponenter som kan være inkludert i slike funksjoner.
      • fjerne, minimere, blokkere eller endre merknader om Microsoft eller dets leverandører om slike funksjoner;
      • bruke slike funksjoner på noen måte som er i strid med loven; eller
      • dele, publisere, leie eller lease slike funksjoner, eller gi dem som et tilbud (enten det er frittstående eller integrert med noe annet tilbud) som andre kan bruke.